Sylvia Sylvia Sylvia Sylvia

 

Over Sylvia.

 

Hai,

Wat leuk dat je langskomt!

 

Ik ben Sylvia.
Bouwjaar 1973, volgens mij best een leuk jaar, en bovendien op dezelfde dag jarig als Albert Einstein, dus ik verkeer in goed gezelschap. Heel eerlijk gezegd heb ik nooit echt geweten wat ik nu wilde worden of doen. Bij het uitdelen van gevoel voor wiskunde zat ik nog even op de wc, en ruimtelijk inzicht is ook niet écht mijn ding.

Op het strand in Portugal

Schrijven daarentegen...eigenlijk is het er altijd geweest. Maar nooit door gezet. En excuses genoeg natuurlijk, als je maar even zoekt: geen tijd, geen inspiratie, de hypotheek moet ook betaald, een feestje, een lekke band, en o ja, de was! Inmiddels ben ik oud, én wijs, genoeg om te weten dat het waar is: “in the end we only regret the chances we didn’t take”, en dus durf ik nu hardop te zeggen dat ik het liefst van alles schrijf. Wat niet wegneemt dat ik me er elke dag nog steeds akelig van bewust ben dat iedereen mee kan lezen.

 

Ik ben geen fashion-, food- of beautyblogger.
Dus je vindt hier niet geen ‘hoe zie je er slanker uit’-blogs, geen ‘in 8 minuten aan tafel’-blogs en ook geen ‘met dit masker ben je in 10 minuten 10 jaar jonger’-blogs. Als ik het beestje persé een naam moet geven, dan ‘lifestyle’. Maar wel mijn eigen lifestyle ;)

 

Verder ben ik één van de bofkonten die mag zeggen dat ze bij het blog- en vlogteam van Nouveau hoort. Elke week verschijnt op de online kanalen van deze mooie glossy een blog van mijn hand. Zeg je ‘Nouveau’ dan zeg je stylish, timeless, ageless en heel veel genieten! Meer zien? Ga dan snel naar Nouveau!

Op een bankje in de London Zoo 

Nog even over mij… Wat ben ik dan wel? Nou, ‘gewoon’…een vrouw van 40something.
Sinds 2010 heel gelukkig getrouwd met mijn lief voor wie ik in 2007 naar Zuid-Limburg ben verhuisd. Bewust en happy kindvrij, maar even zo goed bonusmoeder. Ook heel bewust, en met heel mijn hart, kattenmoeder. Ik schrijf meestal met een knipoog, maar niet altijd. Als ik ergens door geraakt word, en ik zit toevallig bij mijn pc of laptop in de buurt, dan tik ik het direct van me af en is het niet persé vrolijk. Net zoals het leven dus. Ik geloof heel erg in ‘zelf de slingers ophangen en elke gelegenheid daarvoor aangrijpen’, maar het is nu eenmaal niet altijd feest.

 

Kortom, je vindt hier blogs over dingen die ik meemaak, gelezen heb, gezien heb. Groot en klein. En natuurlijk hoor ik graag van jou! Ik probéér om twee keer per week een beleving met je te delen, maar misschien gaat er ook wel een keer een week voorbij dat dit niet gebeurt. Want schrijven om het schrijven, updaten om het updaten, mwah, daar geloof ik niet zo in.